Translate

середа, 7 жовтня 2020 р.

В центрі Запоріжжя розлючений чоловік покусав поліцейських (ВІДЕО)

 



У Запоріжжі під час затримання чоловіка, який самовільно встановив клумби на проїзді спецтехніки, були покусані поліцейські.

Про це повідомляє телеканал TV5.

Так, днями у дворі багатоповерхового будинку по Бульвару Центральному стався конфлікт між місцевими жителями і правоохоронцями.

 Чоловік з будинку №3 самовільно встановив на в'їзді у двір бетонні клумби, щоб перекрити проїзд автомобілів. Ось тільки через це пожежники не змогли вчасно проїхати на виклик і машина згоріла за лічені секунди, про це розповіли в сюжеті "ТВ-5".

За словами жителів сусідніх будинків, чоловік неодноразово перекриває проїзд, який веде в кілька дворів. Він розповів, що водії на великій швидкості заїжджають у двір, де ходять діти, батьки з колясками і люди на інвалідних візках.

Коли приїхали комунальники, щоб звільнити пожежний проїзд, чоловік заважав їм, а тим, хто з ним не згоден, він погрожував зброєю. На місце інциденту викликали поліцейських. Після того, як копи представилися і зачитали відповідні документи, що він незаконно встановив бетонні клумби, розлючений чоловік почав гарчати на патрульних і покусав їх.

Копам довелося втихомирити буйного газовим балончиком і забрати його у відділення. Зараз проводиться перевірка, докладніше в сюжеті:






Нагадаємо, що ветерани АТО провчили водія маршрутки, який образив їхнього товариша (ВІДЕО).