Translate

субота, 19 вересня 2020 р.

З Днем фармацевта: привітання в віршах і картинках


19 вересня, в Україні відзначають День фармацевтичного працівника. Це свято не має сталої дати й щороку відзначається у третю суботу вересня, відповідно до указу президента України від 1999 року.

За матеріалами УНІАН.

Фармацевт або аптекар - це фахівець у сфері лікарських препаратів. Він вміє не тільки розрізняти їх, а й підбирати та готувати. Він знає все про їхні компоненти, взаємодію, показання й протипоказання до застосування. Традиційно цього дня на адресу всіх фармацевтичних організацій та працівників звучать слова привітань з нагоди їхнього професійного свята.

 З днем фармацевта – вітальні вірші
***
Вітаю з днем прекрасним, Найкращий фармацевт. Життя хай випише щасливий, Яскравий, радісний рецепт. Побажаю я здоров'я, Справу славну любити, Гуру порошків, таблеток Безсумнівно в житті бути. Нехай улюблена робота Не набридне ніколи, Нехай у приємних лише турботах Світлі біжать роки.

 ***
Фармацевту України Від душі бажаю я, Лише для радості причини Знаходити з кожним днем! І пігулку з везінням, Неодмінно, відшукати, Щоб з прекрасним настроєм У кожен новий день вступати!

 ***
Сьогодні день фармацевта, Хай щастя їм дається без рецепта, Нехай він їм буде лише на благо, І нехай усюди їм будуть раді, Ще здоров'я і довголіття, З коханими хороші стосунки, Успіхів у працях і везіння, І на все вистачає натхнення

***
З Днем фармацевта України! Без вас хворі нікуди. Ліки або вітаміни Ви підберете без ускладнень. Так нехай для радості причини Вас наздоганяють в кожному дні, І всі кар'єрні вершини Вам підкоряться без проблем!

***

У лікарів жахливий почерк, Розбиратися хто захоче?! Український фармацевт Розбере будь-який рецепт, Переконається в кожному слові, І ліки приготує. Наш сьогоднішній віршик, Наше веселе привітання, Фармацевтам присвячуємо, Зі святом їх вітаємо. Всі ми святкувати готові ... Будьте живі і здорові!

 ***
За здоров'я України Ти завжди стоїш стіною, Фармацевт незамінний, Не старій довіку душею! Незмінно, посміхайся, Гучність радості додай, Нехай тобі рецепт на щастя Щедро випише доля!

Привітання з Днем фармацевта у картинках

Привітання з Днем фармацевта / gavrosya.esy.es



Листівки з Днем фармацевта / klike.net

Привітання з Днем фармацевта / pharmatechexpo.com.ua

Листівки з Днем фармацевта / drasler.ru

Привітання з Днем фармацевта України/ uaportal.com



Нагадаємо, що Нікіта Джигурда оприлюднив докази що Єфремов не винен.