Translate

пʼятниця, 18 вересня 2020 р.

Джигурда оприлюднив докази що Єфремов не винен (ВІДЕО)


Російський актор Нікіта Джигурда заявив, що за кермом автомобіля Михайла Єфремова, якого засудили до 8 років колонії за смертельну ДТП у центрі Москви, перебувала його колега Дар’я Білоусова.


Про це повідомляє видання "LadyHealth", з посиланням на публікацію Нікіти Джигурди в мережі Instagram.

За словами Нікіти, артист взяв її провину на себе і заборонив своєму адвокату Ельману Пашаєву розповідати про це в суді. Джигурда оприлюднив ролик на своїй сторінці в Instagram, на якому помітив ногу актриси біля водійського сидіння.
Також він показав фотографії Дар’ї з камери спостереження в день аварії, 8 червня, на яких видно, що вона перебуває з Єфремовим біля його машини.



Посмотреть эту публикацию в Instagram

ПОЗОР ТЕМ, КТО ГРЯЗНО ХУЛИЛ И ПРОДОЛЖАЕТ ХУЛИТЬ НЕВИНОВНОГО МИХАИЛА ЕФРЕМОВА, ПРОЯВИВШЕГО БЛАГОРОДСТВО!❤️ АКТРИСУ ТЕАТРА «СОВРЕМЕННИК» ДАРЬЮ БЕЛОУСОВУ ВЫНУДИЛИ СОТВОРИТЬ ТО, ЧТО (ВРЕМЕННО) ОБЕРНУЛОСЬ ДЛЯ МИХАИЛА ЕФРЕМОВА ВОСЕМЬЮ ГОДАМИ СРОКА, НАЗНАЧЕННОГО (ПО БЕСПРЕДЕЛУ) СУДОМ.👎 ЕФРЕМОВ ЗАПРЕТИЛ ЭЛЬМАНУ ПАШАЕВУ НАЗЫВАТЬ ИМЯ ТОЙ, КТО СИДЕЛ ЗА РУЛЁМ ЕГО ДЖИПА! МИША ВЗЯЛ ЕЁ ВИНУ НА СЕБЯ! ПОЭТОМУ - НЕ РУГАЙТЕ ПАШАЕВА! ЭЛЬМАН ЧЕСТНО ВЫПОЛНИЛ СВОЮ РАБОТУ.👍 СВОБОДУ МИХАИЛ ЕФРЕМОВ ДОЛЖЕН ОБРЕСТИ УЖЕ В ЭТОМ ГОДУ.✌️А УЧАСТНИКИ И ЗРИТЕЛИ ЭТОГО ПОСТАНОВОЧНОГО ДЕТЕКТИВА ЕЩЁ ДОЛГО БУДУТ ВСПОМИНАТЬ ПЕРЕЖИТЫЙ ИМИ ГРАНДИОЗНЫЙ СПЕКТАКЛЬ! Слава НАМ - ЛЮБВИ БОГАМ!❤️Слава РОДУ!!!🔥 #джигурда #расследование #михаилефремов👏 #дарьябелоусова #театр🎭 #современник #ефремовневиновен #постановка #детектив #победанаша❤️ @kseniya_shkoda
Публикация от НИКИТА ДЖИГУРДА (18+) (@instadzhigurda)

 Свободу Михайло Єфремов має здобути вже цього року. А учасники і глядачі цього постановочного детективу ще довго будуть згадувати пережиту виставу”, – відзначив Нікіта.
Нагадаємо, після оголошення вироку в суді, 8-го вересня, Михайла Єфремова доставили в московське СІЗО №5 “Водник”, де він пробуде десять діб на карантині.

За цей час йому підберуть камеру і сусідів з урахуванням психологічної сумісності, після чого актора доставлять до виправної колонії.