Translate

понеділок, 26 листопада 2018 р.

"Нам потрібна допомога": оприлюднені переговори військових моряків в Азовському морі (ВІДЕО)

Картинки по запросу переговоры украинских и российских военных в Азовском море


У мережі з'явилися записи, на яких чутно переговори українських і російських військових в Азовському морі. Зокрема, на записи можна розібрати, як росіяни заявляють про те, що збираються застосувати зброю і вимагають в українців вийти на палубу з піднятими руками.


Також на записах чути, як, ймовірно, українські моряки просять про допомогу, називають свої координати і повідомляють про поранених.

 Відповідний запис розмістив InfoResist.



Дайте допомогу, потребуємо допомоги, у нас поранені,
- повідомляє український радист на записи.

У свою чергу, російські військові в наказовій формі вимагають від українських моряків включити світло на палубі і вийти з піднятими руками.

Запис переговорів українських і російських військових в Азовському морі:

Нагадаємо, 25 листопада Росія вдалася до відвертої агресії в Азовському морі. Прикордонний корабель РФ протаранив рейдовий буксир українських військових. При цьому командування ВМС України відзначає, що два малих броньованих артилерійських катери і рейдовий буксир ВМС ЗСУ переходили з порту Одеси в порт в Маріуполі планово і згідно міжнародних норм.

Росія не забарилася з реакцією. У Федеральній службі безпеки РФ заявили, що українські військові кораблі "неправомірно зайшли в тимчасово закриту акваторію територіального моря РФ" і продовжили рух в Керченську протоку.

Незважаючи на це група кораблів ВМС України продовжила свій шлях до Маріуполя.

 Правда, вже під час виходу з Керченської протоки російські прикордонні судна відкрили вогонь по українським кораблям...


Конфлікт на Азові: онлайн