Translate

пʼятницю, 3 березня 2023 р.

У РФ відбувся онлайн-референдум за незалежність відразу п'яти республік

 






У РФ відбувся онлайн-референдум за незалежність відразу п'яти республік. Організатори мають намір легітимізувати результати.


Про це йдеться на сайті створеному організаторами, повідомляє ТСН.

В опитуванні взяли участь щонайменше 5,6 мільйона осіб. Зокрема, йдеться про Кенігсберг (Калінінград та область), Інгрію (Санкт-Петербург та Ленінградська область), Кубань (Краснодарський край), Сибір та Урал.

Результати вийшли такими:

  • Кенігсберг: 72,1% за незалежність, 27,9% — проти;
  • Інгрія: 66,2% за незалежність, 33,8% — проти;
  • Кубань: 55,7% за незалежність, 44,3% — проти;
  • Сибір: 63,9% за незалежність, 36,1% — проти;
  • Урал: 68,2% за незалежність, 31,8% — проти.

"Підсумки онлайн референдумів показали дві важливі тенденції. По-перше, ідеї незалежності регіонів укоренилися в суспільстві народів, що населяють "російську імперію". По-друге, російська влада боїться нас, вільних громадян та результатів нашого волевиявлення. Успішно проведені референдуми — це лише перша ластівка на шляху самовизначення республік", — йдеться у повідомленні.

Організатори зазначили, що попереду багато роботи щодо легітимізації результатів референдуму і про подальші плани збираються розповісти протягом місяця.

"Ми оголошуємо початок процесу відокремлення від Москви і про перші референдуми вільних людей, які населяють Кенігсберг, Інгрію, Сибір, Урал і Кубань, про суверенітети наших держав", — заявили організатори.


Нагадаємо, що підрозділ Мадяра виводять із Бахмута (ВІДЕО).