Translate

неділя, 2 травня 2021 р.

Шуфрич вважає себе внуком Жукова - УІНП

 





Директор Інституту національної пам'яті Антон Дробович прокоментував акцію ОПЗЖ, яка прийшла в Раду з портретами ветеранів.



Дробович зазначив: "Не минуло й дня, з тих пір як одні маргінали крокували по Києву з символікою дивізії СС, як інші притягли до українського парламенту портрети комуністичних генералів і спаплюжений російською пропагандою хепенінг" безсмертний полк ".

І ці ще більш шкідливі для суспільства, тому що займають державні посади і можуть всю цю совкову риторику і російське победобесіе заливати з національних каналів ".

"Це ганебно і неприпустимо. Чому? Тому що знову пам'ять про війну, покійні ветерани використовуються для брудних маніпуляцій і політиканства, а війська комуністичного СРСР будуть беззастережно глоріфіковаться і сакралізувала для розгойдування ворожнечі", - підкреслив глава УІНП


#ТравневеЗагострення Не пройшло і дня від тоді як одні маргінали крокували по Києву із символікою дивізії СС, як інші...

Опубліковано Anton Drobovych Субота, 1 травня 2021 р.



 Він продовжив: "Вони вилізли на трибуну і цитують Молотова! Того самого комуняку, який займався" форсованими хлібозаготівлями "в 1931-1932, роками обіймався-цілувався з нацистами і підписав з ними знаменитий пакт Молотова-Ріббентропа до якого йшов таємний протокол про поділ Східної Європи між СРСР і Третім Рейхом.


Цинічно. Навіть з точки зору самого статуту акції "безсмертний полк" вона є неполітичною, спрямованої на честь індивідуальної (сімейної) пам'яті про учасників Другої світової. Але де там ...

 Спочатку Кремль перетворив все це в машину гібридної війни і поширення победобесія, а тепер великі друзі РФіі тягнуть цей політичний нонсенс в нашу Верховну Раду, перетворюючи пам'ять про страшну війну в ідеологічні токсини, замазуючи в усі це навіть своїх рідних " .


"А Шуфрич взагалі рідкість. У нього хіба немає ідеологічно правильного діда? Або він дійсно онук Жукова ?!", - резюмував Дробович.








 Нагадаємо, що у Києві дитина, її батьки та лікарі, билися в судомах.