Translate

субота, 21 листопада 2020 р.

Зеленський пропав з Феофанії: українці запідозрили недобре. Що відбувається

 



Українці обговорюють таємниче зникнення Володимира Зеленського з Феофанії.


Про це повідомляє 
u-news.


Нещодавно президент України особисто підтвердив інформацію щодо того, що у нього була виявлена коронавірусна інфекція. З цієї причини главу держави навіть довелося госпіталізувати в лікарню "Феофанія".

Зеленський уточнив, що він в цій лікарні перебуває на тих же умовах, що й інші пацієнти.

Журналісти вирішили перевірити отриману інформацію і вирушили в "Феофанію", але на місці їм здалося, що Володимира Зеленського в медустанові немає. Відповідними доводами на цей рахунок журналісти поділилися в Telegram-каналі Гончаренка.

Підозра про відсутність українського президента в цій лікарні закралися після того, як на території не виявилося служби безпеки Зеленського, яка повинна була б охороняти президента України. Можливо, Володимира Зеленського в "Феофанії" просто немає.

Відомо, що журналістам так само заборонили проводити зйомку, але як звичайні відвідувачі їх пропустили на територію і дозволили знімати на камеру навколишнє оточення.

 В результаті представниками ЗМІ не було помічено жодного співробітника Державної охорони, які забезпечують захист президента України, а якщо їх там немає, то і Зеленського ймовірно теж.






Грунтуючись на цьому, на каналі народного депутата України від "Європейської солідарності" Олексія Гончаренка припустили, що Володимира Зеленського насправді в "Феофанії" немає.

Українці здивовані цій новині і розмірковують, де ж тоді знаходиться глава держави і де записує свої відеозвернення.





Нагадаємо, що семеро людей стали жертвами отруєння антисептиком в Росії.