Translate

четвер, 5 листопада 2020 р.

Гео Лерос бив ногами нардепа Юрченка в Раді (ВІДЕО)

 



Народний депутат Олександр Юрченко заявив, що його, в кулуарах Верховної Ради, побив нардеп Гео Лерос.


Про це повідомляє APnews, інформує "Апостроф".

"Ні за що напав ззаду. Він поводиться як злочинець, як бандит, як невихована особа, місце якої явно не в парламенті", - прокоментував бійку з Леросом Юрченко.



Юрченко заявив, що у нього запаморочення через те, що Гео Лерос бив його ногами по голові, йому довелося викликати правоохоронців і "швидку" медичну допомогу.

Пізніше у
 мережі опублікували відео бійки народних депутатів Гео Лероса і Олександра Юрченка, яка сталася 5 листопада в стінах Верховної Ради.

Кадри з місця подій опублікувало видання "Вести".







Як розповів сам Юрченко, колега повалив його на підлогу і нібито почав бити ногами. Через що той був змушений викликати поліцію.

Лерос ж в Facebook написав, що "злочинці повинні сидіти в тюрмі.

"Коли злочинців не садять в тюрму, а відпускають голосувати до Верховної Ради за інтереси Офісу президента, ми отримуємо бандитську державу. Вчора з хабарника Юрченка, як з собаки зняли браслет, сьогодні це шалене чудовисько кинулося на мене з кулаками і ксенофобськими висловлюваннями", - заявив він.

Юрченко назвав Лероса провокатором.

"Ось так виглядає тиск на народних депутатів у 2020 році. Бійки, провокації, погрози. Ось це моя ціна за порятунок від забудови заповідників Китаєво і Самбурки. Додатково до фейкової провокації НАБУ. Вони намагаються вже усунути мене не тільки політично, а й фізично. завтра ця скажена собака буде кидатися ще на когось", - відмітив він.


Нагадаємо, що українська 
піцерія розіслала принизливі повідомлення своїм клієнтам.