Translate

вівторок, 3 листопада 2020 р.

Мер Харкова Геннадій Кернес не помер (ВІДЕО)

 



У вівторок, 3 листопада, помер мер Харкова Геннадій Кернес...



Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на джерела в Міністерстві внутрішніх справ, інформує "Апостроф".

"Мої джерела в МВС підтверджують, що сьогодні вдень помер міський голова Харкова Генадій Кернес", - підтвердив інформацію нардеп попереднього скликання Ігор Мосійчук.


Але...

Пізніше, інформацію про смерть чиновника спростував прес-секретар мера Харкова Юрій Сидоренко, за його словами це чергові чутки про смерть Кернеса.

"Не ведіться на всяку х*йню", - сказав він.

Данило Кернес, син мера Харкова, прокоментував чутки про смерть батька.

Про це повідомляють в Telegram-каналі видання "Страна".

"Раз в тиждень з'являються подібні новини з посиланням на чортів з різних джерел. Так виглядає боротьба за владу", - заявив Кернес-молодший.

Як пишуть в Telegram-каналі PavlovskyNEWS, заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко каже, що в МВС не мають інформації про можливу смерть Геннадія Кернеса. Також такі чутки він назвав нісенітницею. На його думку, це пов'язано з оголошенням результатів виборів, які повинні оприлюднити 4 листопада.

"Якщо по Кернесу це майстерний вкид, то Геннадій Адольфович житиме довго!", написав нардеп попереднього скликання Ігор Мосійчук.

Відзначимо, що раніше в харківському міській раді в черговий раз анонсували повернення чинного мера Геннадія Кернеса з-за кордону.






Нагадаємо, що "Слуги народу" подали законопроєкт про реєстрацію ДНК українців: подробиці.