Translate

вівторок, 10 листопада 2020 р.

Підлітки поглумилися над прапорами Євросоюзу в Одесі (ВІДЕО)

 




Кілька прапорів Євросоюзу постраждали від дій групи молодих людей в центрі Одеси. Про це повідомила прес-служба поліції.


Про це інформує видання "Трасса Е-95".


Юні праві радикали зняли прапори ЄС з будівель міськради, облдержадміністрації та з флагштока біля Потьомкінських сходів і поглумилися над ними.

Вони записали свою акцію на відео і виклали його в інтернет. На ньому видно, як хлопці перекреслили червоною фарбою прапор, кинули його на землю і танцювали на ньому.


Один з хуліганів мав на рукаві пов'язку з символікою ультраправої організації «Традиція і порядок». Ця організація позиціонує себе як «радикально-консервативна» і вже встигла прославитися агресивною поведінкою.

 Її представники потроювали провокації в Одесі під час Маршу рівності за права ЛГБТ. Тоді співробітники поліції затримали 16 осіб, але деяких не змогли притягнути до відповідальності, тому що вони виявилися неповнолітніми.


Тепер поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про наругу над державними символами. Радикалів розшукують. Якщо їх провина буде доведена, то їм загрожує позбавлення волі до 2 років.







Нагадаємо, що російський пропагандист Соловйов закликав російських мільярдерів викупити Одесу.