Translate

середа, 21 жовтня 2020 р.

Юна російська фігуристка виграла престижні змагання для України (ВІДЕО)



На юніорських змаганнях в рамках Budapest Trophy 14-річна представниця України Анастасія Шаботова стала переможницею турніру. Шаботова виконала чистий потрійний аксель.

Про це повідомляє 
football.ua.

 Довгоочікувані перемоги Україні приносить москвичка, яка втекла з Росії після гучного скандалу. Деякий час назад Шаботова потрясла громадськість одкровеннями про допінг у фігурному катанні і кинула тінь на кращих фігуристок Росії.


Настя народилася в Москві і починала займатися фігурним катанням в школі Москвич, а в 11 років перейшла в Снігові барси до Світлани Панової.


«Як виступати стабільно? Випити багато допінгу - і виступаєш стабільно. От і все. Тільки треба правильний допінг пити. У «Кришталевому» п'ють або не п'ють? Звичайно п'ють », - розповідала Настя в січні 2019 року.


Навесні Настя Шаботова провалила першість Росії, а влітку 2019 року одержала дозвіл представляти Україну.

Офіційних коментарів з цього приводу не було. Одні вболівальники були впевнені, що спортсменка просто злякалася конкуренції. Інші вважали, що в Росії шлях наверх після скандальних одкровень про допінг їй було заборонено, тому вона і втекла в Україну.



 Шаботова не тільки впевнено виграла турнір в Угорщині, але й стала 12-й фігуристкою, приземлився потрійний аксель на міжнародних змаганнях.

 І навряд чи варто уточнювати, що серед перших 11 українських спортсменок не було. Таким чином, Настя творить історію в Україні.


Нагадаємо, що помер 
протоієрей РПЦ, який який називав коронавірус "корисним явищем".