Translate

понеділок, 7 вересня 2020 р.

Зеленський про річницю визволення Сенцова і в'язнів Кремля (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський згадав про історичний момент звільнення з російського полону режисера Олега Сенцова і українських моряків у вересні 2019 року.


Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши відео, повідомляє Obozrevatel.
"Пройшов рік, але я пам'ятаю майже кожну мить того дня. Очі батьків, дружин і дітей. Щохвилинний погляд на годинник. Прискорене серцебиття. І нарешті момент, коли бажаний літак з'явився на горизонті.

А далі - посмішки, рукостискання, обійми, сльози. дочка біжить до батька на руки. Мама цілує і обіймає сина. Треба йти до преси і щось говорити, але клубок у горлі заважає говорити
", - пригадав Володимир Зеленський.

Він зазначив, що тоді вся Україна боролася за те, щоб полонені моряки і політв'язні повернулися додому. Чекали їх і плакали від щастя, коли це здійснилося, теж усією країною.

Президент підкреслив, що саме в такі моменти українці відчувають себе неймовірно сильними, оскільки тільки сильна країна бореться за кожного свого громадянина і повертає його додому.

"Без всяких" але ". Так було рік тому. Так було під час наступних обмінів, повернень і евакуації. Так було, так є і так буде завжди. Тому що Україна своїх не залишає!" - запевнив Зеленський.



Нагадаємо, що на Дніпропетровщині охорона магазину побила кийками чоловіка (ВІДЕО).