Translate

четвер, 3 вересня 2020 р.

Верещук злетіла над землею як Мері Поппінс (ВІДЕО)


Кандидатка в мери Києва від партії «Слуга народу» Ірина Верещук була помічена на «скляному» пішохідно-велосипедному мосту, що з’єднує парк «Володимирська гірка» з Аркою дружби народів, під час зйомки відеоролика. 

Про це повідомляє "Главком".
Верещук була підвішена в повітрі та тримала в руках парасолю, як Мері Поппінс - персонаж казкових повістей дитячої письменниці Памели Треверс, няня-чарівниця. У книгах Мері Поппінс з'являється незвичайним способом — за вітром, використовуючи при цьому парасольку.

Відео з літаючою на мосту Верещук з’явилося на сторінці «Рукавички Кличка» у Facebook.




Що за відеоролик знімається і що саме хотіли показати таким образом кандидатки в мери, поки що невідомо.
Однак пізніше, Ірина Верещук заявила, що вона дуже боїться висоти, але заради емоцій виборців готова долати свої страхи, повідомляє сайт “Страна.UA”,

 “Зізнаюся, що я боюся висоти. І я заради цього, заради ролика, заради того, щоб дійти короткою стежкою до емоцій наших виборців, піднялася над Києвом на чотири метри! І обіцяю киянам, що буду це робити і далі, тому що вважаю, що ми повинні мати бачення, повинні … бачити Київ зверху, бачити проблеми, розуміти, а потім спуститися і вирішити їх. Тому що сьогодні міська влада не бачить проблем Києва – ні зверху, ні знизу, ні під землею. Чи не бачить каналізації, неякісної води, не бачить пробок “, – пояснила Ірина Верещук.






Нагадаємо, що в 
школі Кривого Рогу 1 вересня святкували з Дідом Морозом (ВІДЕО).