Translate

вівторок, 18 серпня 2020 р.

У Дніпрі пошкодили і розмалювали агітаційний намет ОПЗЖ (ВІДЕО)

В Днепре разгромили палатку ОПЗЖ с призывом к  "референдуму", кадры

У Дніпрі пошкодили агітаційну палатку партії "Опозиційна платформа - За життя"

Як передає Politeka, відповідні фото і відео з'явилися на одному з Telegram-каналів.

На оприлюднених кадрах можна побачити, як в Дніпрі чоловік підходить до дівчини, яка роздає листівки біля намету ОТЗЖ. При цьому на листівках і на самій палатці міститься заклик до проведення референдуму в Дніпрі. Автор відео нагадав дівчині, яка працює в наметі, до чого привели "референдуми" на Донбасі і в Криму, проте у відповідь вона мовчала.


"Скільки референдумів вже було? Скільки людей загинуло за твій референдум? Ти хочеш, щоб тут війна була? Що ти мовчиш? Ти війну пропагуєшь?" - звернувся автор відео до дівчини, проте вона так нічого і не відповіла.

У кадр також потрапили самі листівки, які роздавали в наметі - це агітація депутата міськради Дніпра від партії "Опозиційна платформа - За життя" Сергія Нікітіна.


Раніше повідомлялося, що з'явилися фотографії п'яти зіпсованих бігбордів депутата міськради Дніпра від партії "Опозиційна платформа - За життя" Сергія Нікітіна. На бігбордах міститься заклик до проведення "референдуму". Згодом на агітаційних щитах з'явилися наклейки "за Рашку" і "Сепарам потрібен референдум". Також бігборди обливали фарбою.
Remote file

Нагадаємо, що Депутатів від ОПЗЖ закидали яйцями в Миколаєві (ВІДЕО)