Translate

середа, 27 листопада 2019 р.

В Україні створили космічний корабель, який вміє стрибати (ВІДЕО)



Конструкторське бюро "Південне" створило незвичайний Місячний Лендер-хопер для своїх наукових космічних цілей. Вперше компанія показала його на виставці Dubai Airshow 2019.

 Відповідне відео, яке демонструє можливості даного місячного апарату, було опубліковано на сайті підприємства, пишуть Вести.

Головною унікальністю цієї розробки є те, що він здатний після приземлення на поверхню Місяця здійснити три стрибка на відстань до 20 км, переміщаючи при цьому спеціальне наукове обладнання, а також виконувати в кожній точці приземлення наукові дослідження.


За допомогою цього космічного корабля буде можливість більш детально дослідити місячну поверхню і доставляти на природний супутник Землі необхідний вантаж масою до 150 кілограмів. В майбутньому це може здорово допомогти науково-дослідницької діяльності, зокрема в пошуку корисних копалин на Місяці.




Слід зазничити, що на вищезгаданому авіашоу був вперше представлений зразок місячного апарату в масштабі один до п'яти, створений при використанні адитивних технологій.

Нагадаємо що, в Житомирі продають шкарпетки з цитатами Зеленського