Translate

неділя, 21 липня 2019 р.

У Харкові військовий захід закінчився несподіванкою (відео)

Картинки по запросу присяга национальной гвардии украины 2019


У Харкові військовий захід закінчився несподіванкою!


Спочатку дав присягу на вірність Батьківщині, а потім - коханій дівчині. У Харкові солдат Іван Калугін запропонував вийти заміж своєї Наталі. Зробити він це зважився прямо на плацу, в присутності сотень товаришів по службі.

Присяга відбувалася 20 липня в Національній академії Нацгвардії. 26-річний уродженець міста Краснограда урочисто зачитав офіційний текст клятви. Потім взяв в руки величезний букет квітів, підійшов до своєї коханої і запропонував руку і серце.


Відео зізнання виклали в соцмережах:





Як повідомили в прес-службі Академії нацгвардію, з дівчиною хлопець зустрічався протягом 4,5 років. Ідея зробити романтичне пропозицію в незвичайній обстановці виникла у військовослужбовця відразу після того, як він отримав повістку, приблизно 2,5 місяці тому.

«Перед початком урочистого прийняття присяги солдат батальйону забезпечення звернувся до офіцерів. Він попросив у них дозволу після церемонії вибудувати товаришів по службі в вигляді імпровізованого "серця". Йому дозволили, і в центрі фігури військовослужбовець зробив пропозицію своїй обраниці ", - повідомив офіцер прес-служби Національної академії Нацгвардії Павло Пономарьов.

На таке романтичне пропозицію дівчина відповіла твердим «Так». Дату весілля майбутні молодята поки не спланували: 26-річний Іван Калугін відправляється на службу в батальйон забезпечення.

джерело