Translate

понеділок, 22 жовтня 2018 р.

На столичному вокзалі врятовані від злодійства ромів жертви не хочуть мати справи з поліцією (ВІДЕО)

Картинки по запросу злодійства ромів на вокзалі


Громадський діяч, який повернув дівчатам чотири гаманця, обурений байдужістю киянок і небажанням їх допомагати іншим потенційним жертвам крадіжки з боку представниць ромської національності.

На київському вокзалі жінки національності ромів конвеєром забирають особисті речі та гроші у очікують поїзда і щойно прибулих до столиці. Правоохоронців не видно, їх місце зайняли громадські активісти - небайдужі кияни.

Про черговий кричущий випадок представив в Facebook відеоролик з гнівним коментарем керівник підрозділу громадської організації «Муніципальна Варта» Сергій Бондар.

Обкрадені киянки відхрестилися від заяви правоохоронцям
Днями жінки ромської громади обчистили кишені двох дівчат на центральному вокзалі. Витягли в натовпі 4 гаманця з пачками грошових купюр і цінними паперами.

Всі 4 вкрадених гаманця повернув потерпілим за 15 хвилин активіст Сергій Бондар. Затримав жінок-злодійок. І попросив обкраденого написати заяву в поліцію.

У громадського працівника не вистачило зла, коли жертви просто подякували йому за допомогу і відмовилися від заяви правоохоронцям.

Всю потворну сцену з крадіжками, затриманням жінок-злодійок і байдужістю киянок громадський працівник зняв на відео.

Обережно: нецензурна лексика!