Translate

вівторок, 5 жовтня 2021 р.

На Волині п'яні роми жорстоко побили ветерана АТО (ВІДЕО)

 



У селищі Торчин Луцького району Волинської області цигани жорстоко побили учасника АТО / ООС.

Про це повідомляє РЕАЛ.

Судячи по короткому відео, били жорстко - в кадр потрапили декілька потужних ударів по чоловікові у формі що стоїть на колінах. 

Очевидці розповіли, що він стояв на зупинці і розмовляв по телефону, коли четверо п'яних ромів на рівному місці причепилися до нього і почали бити. Також цигани побили кілька інших осіб, які намагалися заступитися.

На іншому відео ті ж цигани вже стоять на колінах в оточенні місцевих жителів і щось белькочуть, що це було в останній раз. Трохи пізніше на коліна стають і їхні жінки (дружини, матері?). Але на головне питання - про компенсацію за зламаний ніс - на ролику роми не відповідають.

Сам військовий до радості поліції заяву писати відмовився, нібито через те що дуже хотів додому. Можливо, він повернувся з фронту...

Слід мати на увазі, що внаслідок загального потурання правоохоронної системи в Україні до агресивних елементів з одного боку і переслідування тих, хто дає здачі бандюкам різного розливу, держава стимулює злочинність і провокує людей на самооборону і самосуди.











Нагадаємо, що в Росії БТР задавив пасинка міліардера.