Translate

середа, 9 грудня 2020 р.

У Києві побили нардепа, оголошено план-перехоплення

 




9 грудня, в Києві побили народного депутата України Олександра Юрченка, виключеного з фракції "Слуги народу" через корупційний скандал.

Про це повідомляє видання "Обозреватель" з посиланням на власні джерела, пише "Апостроф".

Інцидент стався в Голосіївському районі Києва 9 грудня, на нардепа Олександра Юрченка напали двоє зловмисників і побили його.

"Двоє невідомих підійшли до парламентаря, почали чіплятися та ображати його, а потім завдали кілька ударів. Після цього вони зникли на автомобілі Volkswagen", – розповів співрозмовник видання.

За словами інформатора, столичні поліцейські оголосили план-перехоплення.

Однак пізніше виявилось що Юрченка ніхто не бив... 


На вулиці Великій Васильківській, 102 Олексій Турчин і Андрій Григор'єв приїхали встановлювати двері в квартирі №79.

"Встановивши і завантаживши старі в Volkswagen Transporter, виїжджали з двору. А на вузькій прибудинковій дорозі не роз'їхалися з SsangYong, в якому перебували народний депутат Юрченко та його помічник Максим Царик", - розповів співрозмовник.

Виникла суперечка, хто проїде першим. Юрченко підійшов до автомобіля і через відкрите вікно кинув недопалок, після чого відірвав двірник з лобового скла. Після цього він зателефонував на лінію 102 і повідомив про заподіяння тілесних ушкоджень.

Слідчо-оперативна група встановила, що тілесних ушкоджень не отримав ніхто. Претензій сторони конфлікту один до одного не мають, про що написали зустрічні заяви.

До слова, раніше народний депутат Олександр Юрченко заявив, що його в кулуарах Верховної Ради побив нардеп Гео Лерос.



Нагадаємо, що Геннадій Москаль назвав своїх соратників по партії зрадниками (ВІДЕО).