Translate

пʼятниця, 9 жовтня 2020 р.

На Росії депутат-комуніст зажадав хабар у вигляді могильного пам'ятника

 



На Росії комуністи, схоже, вже нічим не гребують: ні відвертими кримінальниками в партсписках, як в Магадані, ні кандидатами-педофілами, як в Комі, ні хуліганами, що б'ються і кидатися тухлою рибою в парламенті, як в Ульяновську.

Тепер ось «червоні» почали брати хабарі могильними пам'ятниками. І це не жарт. Депутат-комуніст від КПРФ дійшов і до такого, пише Telegram-канал «Бойлерная», інформує "Інформаційний супротив".

Ця скандальна історія гідна стати сюжетом для дуже чорної комедії. Майстер клас з пробивання днища цього разу продемонстрував депутат омського міськради від КПРФ Іван Івченко.

На Росії, звичайно, здавна брали хабарі натурою, хто продуктами, хто хортенятами. Але комуніст Івченко проявив дивовижну оригінальність, здогадавшись брати на лапу цвинтарним пам'ятником, огорожею та іншими надгробними спорудами для могили своєї родички.

 Негидливий представник омської фракції КПРФ запропонував підприємцям зі сфери ритуальних послуг «віддячити» його за припинення перевірки їх підприємства за депутатським запитом про законність використання землі сільськогосподарського призначення під розміщення комерційних об'єктів.

 Але комерсанти, мабуть, поскаржилися в компетентні органи, тому справа не вигоріла.

 Всього Івченко хотів отримати з представників похоронного бізнесу цвинтарних споруд на суму понад 230 тис. Рублів.

 Дивно, що комуніст був скромним і не попросив до того ж труну, на майбутнє собі або родичам, а заодно трохи цвинтарної земельки про запасец і накрити стіл на майбутніх поминках. Чи то недалекоглядність, то чи посоромився.

Хоча, судячи з того, що навіть після цвинтарного скандалу Івченко як ні в чому не бувало продовжив брати участь у засіданнях міському парламенті Омська і «дбати за інтереси простого народу», совість і сором - це явно не про нього. Як то кажуть, «червоні" не червоніють...


Нагадаємо, що на Росії патріарх Кирило пішов на карантин.