Translate

середа, 19 серпня 2020 р.

Аласанія пояснив, чому "Громадське" не зареєструвало 12-річного сироту на Дитяче Євробачення

Національна громадська телерадіокомпанія України відмовила 12-річному волинському школяреві Максиму Ткачуку в реєстрації на нацвідбір в дитячому "Євробаченні-2020" через участь в конкурсі "Stars of the Albion", співорганізатором якого є орган виконавчої влади РФ.


Як передає Укрінформ, про це заявив голова правління ПАТ «НГТУ» Зураб Аласанія в Фейсбуці.
“Maruv Lite Edition” або «Распятый мальчик version 2.0»
Дивлюсь, хвиля наростає (мураєви не сплять).
Тепер юзають дитину. І конкурс «Дитяче Євробачення»,- заявив Аласания.
Що передувало:
Максим Ткачук, волинський школяр 12 років, сирота, взяв участь в конкурсі «Stars of the Albion», в Лондоні з піснею «Смуглянка». Переміг.
Це було в лютому-березні 20-го року.
Його бабуся подала документи на конкурс Дитяче Євробачення, де не вказала участь в лондонському конкурсі.
Між тим, правила конкурсу Дитячого Євробачення:
«... г) учасник гарантує, що не здійснював концертну діяльність, виступи, участь у будь-яких публічних та/або приватних заходах, організованих державними органами, установами, господарюючими суб’єктами тощо країни-агресора чи на території країни-агресора, в Автономній Республіці Крим та/або на окупованій території України після 15.03.2014 та не планує, не здійснюватиме анонсів відповідних(ого) виступів(у) як в період до і під час проведення Відбору, так і в період після Відбору до дати фіналу Міжнародного конкурсу».
Конкурс «Stars of the Albion», 28.02.2020 – 01.03.2020 був співорганизований конторою «Русский дом/Представительство Россотрудничества в Лондоне».
Ця організація є органом виконавчої влади РФ.
Правила порушено. Участь в Євробачені скасовано, - пояснив Зураб.
Але мураєві майстерно підміняють поняття, і педалюють не «россотрудничество», а «сирота» та «помста за смуглянку».
І знаєте - працює. Нахабство та маніпуляції - завжди працюють. Всі обурено перепощують саме «помсту дитині за Смуглянку».
А я ось можу, хоч і у «свинячий голос», подати іншу цитату, голови «россотрудничества» Євгена Примакова. Відповідь на питання про той самий лондонський конкурс.
«.. Да, нам бы хотелось получать политическую поддержку и солидаризацию. Но это не всегда возможно, и мы это понимаем. Наверняка мы должны искать и находить людей условно в Великобритании, которые бы сказали: «Да, Крым российский». Но там, где мы не можем найти таких людей, мы должны найти точки солидаризации по любому другому поводу в общих интересах».
Моралі не буде (де русский мир і де мораль). «Мураєви & со» для себе давно все вирішили. Тут скорше питання до бабусі, що обрала для дитини такий шлях.
Ну, це її рішення.
А ми лише дотримуємось прийнятих Суспільним правил.
Але, будь ласка, будьте уважнішими до того, чим вас годують «наші, зікі, страни» і оце все, - написав Зураб Аласания.




Нагадаємо, що чоловіка ледь не вбило... котом (ВІДЕО).