Translate

четвер, 21 листопада 2019 р.

Чекаючи Зеленського в Очакові, журналістка зламала ногу

Журналистка сломала ногу, ожидая Владимира Зеленского в Очакове
фото:Nikvesti

Журналістка ТРК "Україна" Анжела Слободян зламала ногу, впавши в рів біля прохідної військового порту в Очакові під час очікування приїзду Володимира Зеленського. Президент повинен був дати брифінг, присвячений поверненню українських кораблів з Росії.

Про це пише Nikvesti.

Журналіст НікВесті Олег Деренюга в своєму Telegram-каналі розповів, що представники ЗМІ очікували президента понад три години біля прохідної військового порту в Очакові. Володимир Зеленський затримувався, журналістів не пускали на територію порту, і їм довелося чекати за парканом.

журналистка, анжела слободян, падение, очаков

анжела слободян, очаков, падение, президент
Фото: Nikvesti

Територія навколо військового порту за словами журналіста "м'яко кажучи, не пристосована до знаходження тут такої групи людей. Навколо ями, окопані ділянки, темінь суцільна", - написав він.
Олег Деренюга зазначив, що після від'їзду ПТС каналу "1 + 1" світла в місці очікування не залишилося зовсім. У підсумку в рів впала журналістка ТРК "Україна" Анжела Слободян і зламала ногу. Поряд знаходилася швидка, жінці відразу надали допомогу, попередньо, у неї діагностовано відкритий перелом.


Сергій Томіленко, голова Національної спілки журналістів України зазначив, що неналежна організація прес-конференції, це вина місцевих чиновників, які виявили "злочинну байдужість".

На прес-конференції Володимир Зеленський питав у мера Очакова, чому "в місті немає доріг?". Мер заявив, що на спуску до військового порту йде ремонт, який завершать тільки навесні 2020 року.

Нагадаємо що, на Роїсі розповіли куди поділися унітази з українських кораблів