Translate

неділя, 23 червня 2019 р.

У Дніпрі «люди» на дитячому майданчику вбивали лисенят...


Тільки уявіть, щоб було, якби з непотрібними людськими дітьми надходили також, як з непотрібними котиками, собаками та лисенятами. Народили дитину, подумали «напевно, не впораюся» і втопили його. Звучить жорстоко. Так чому ця жорстокість може бути застосована до інших живих істот?


У Дніпрі «люди» виявили на дитячому майданчику нору з лисенятами і нічого кращого не придумали, як вбити їх. Про це повідомляє Інформатор.

«Ловили і забирали лисенятко Руді так швидко, як тільки могли. Намагалися обходитися своїми силами і не привертати зайву увагу до всієї цієї моторошної історії. Зайвий розголос міг коштувати малюкові життя. На дитячому майданчику лисиця вирила нору і привела туди лисенят. Люди боролися з лисицями  «найгуманнішими» методами, так що живий залишився тільки один малюк. Недалеко від нори ми знайшли один трупик, ще на одного лисенятка хлопчик нацькував таксу і та його задавила... Місцеві "хвалилися", що інших потруїли. Весь цей кошмар відбувався на тій же дитячому майданчику. Дві доби чатували інших членів цього лисячого сімейства, але нікого вже не було », -написали волонтери.

Некоторые люди хуже животных
деякі люди гірше за тварин...

Малыш выжил
малюк вижив


Люди - фу
люди - фу

Інформатор просить жителів Дніпра бути людянішими і пам'ятати, що за жорстоке поводження з тваринами передбачена відповідальність. Також волонтери закликають небайдужих допомогти врятувати малюка. З першочергових і невідкладних потреб: обстеження, велика клітина, корми, кормові миші, вакцини. Допомогти можна на карту банку: 5168 7427 2237 9835 - Капінус Інеса.
                                                                                                                                                                    джерело: Інформатор